زندگینامه

نرگس کلباسی از تولد تا ۴ سالگی ساکن ایران بود و پس از آن بخاطر ادامه تحصیل پدرش همراه با خانواده به انگلستان رفتند. نرگس در یازده سالگی مادر و در شانزده سالگی پدر خود را از دست داد که هر دو در دو سفر به ایران فوت کردند. در اولین سفر مادرش بر اثر سکته قلبی و در دومین سفر به ایران پدرش بر بر اثر سرطان فوت کردند.

برای رای به خانم نرگس کلباسی می تونید از طریق روبیکا (انتخاب چهر ه ی مردمی سال ۱۳۹۷)رای بدهید.

نرگس تا سن ۱۹ سالگی در کشور انگلستان زندگی می‌کرد و سپس تا ۲۱ سالگی‌اش در کشور کانادا و نزد عمه‌ی خود بسر می‌برد. نرگس کلباسی اشتری زمانی که وارد کالج شد در دو رشته تحصیلی مدیریت جهانگردی و مدیریت بازرگانی همزمان مشغول تحصیل شد ولی پس از دو سال تحصیل به دلیل رفتن به کانادا تحصیلاتش را ناتمام رها کرد.

بنیاد خیریهٔ پریشان 

 او در سال ۲۰۱۰ «بنیاد خیریهٔ پریشان»را تأسیس کرد و نام یتیم‌خانه‌اش را به یاد «پریشان»، کودک یتیمی که در کشور سری‌لانکا دیده بود، انتخاب کرد. بنیاد پریشان پس از تأسیس یتیم‌خانه‌ای دخترانه و سرای نگهداری از کودکان نابینا در شرق هند افتتاح شد. کمک به زندانیان رایاگاداویرایش کلباسی در یک گفتگوی خبری عنوان کرد که مدتی به زندان رایاگادا رفت و آمد ماهانه داشته و به زندانیان این زندان کمک غذایی می‌کرده است.  


اتهام قتل غیرعمد

به نوشته نشریه دیلی میل یکی از کودکان در سال ۲۰۱۴ در اردو ناپدید شد. کودک مذکور در اردویی که توسط خانم کلباسی تدارک دیده شده بود غرق شده بود و در پی آن نرگس اشتری با اتهام «قتل غیرعمد» مواجه شد، و در صورتی که اتهامش ثابت می‌شد، می‌توانست به حبس محکوم شود. وی در یک درخواست که در آن زمان به زبان انگلیسی منتشر کرد از دوستان و همکارانش در بریتانیا خواست که از او حمایت کنند. کمپین اینترنتی که به همین منظور راه افتاد و از نخست‌وزیر ایالتاودیسای هند و از نارندرا مودی نخست‌وزیر هند می‌خواست در این پرونده دخالت کنند. 

 حمایت دولت ایران

 دولت جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که از نرگس اشتری حمایت می‌کند. حسن نوریان سرکنسول ایران در حیدراباد هند برای پیگیری وضعیت حقوقی و کنسولی او به رایاگادا در ایالت اوریسا رفت و برای حضور در دادگاه و پشتیبانی از نرگس اشتری دوباره نیز در آنجا حاضر شد. محمدجواد ظریف نیز در ۱۳ آذر ۱۳۹۵ در محل سفارت ایران دردهلی‌نو با نرگس کلباسی اشتری دیدار کرد.

حکم دادگاه محلی 

 در روز دوشنبه ۱۵ آذر دادگاه محلی، حکم یک سال زندان و ۳۰۰ هزار روپیه جریمه نقدی برای نرگس اشتری صادر کرد. سرکنسول ایران در حیدرآباد گفت: «نرگس کلباسی هم‌اکنون با سپردن وثیقه ملکی از بازداشت خارج شده‌است و باید منتظر دادگاه تجدیدنظر باشد.»

 حکم تبرئه در دادگاه تجدید نظر

 نرگس کلباسی در صفحه اینستاگرام و کانال تلگرامی خود نوشت که صبح شنبه ۵ فروردین ۱۳۹۶ حکم دادگاه تجدیدنظر در شهر رایاگادا در مورد پرونده اعلام و از همهٔ اتهامات وارده تبرئه شده و بی‌گناه شناخته شدم.به دنبال تبرئه وی محمدجواد ظریف طی پیامی ضمن تقدیر از صبر و استقامتش، آزادی وی را تبریک گفت.در حکم تبرئه نرگس کلباسی آمده‌است که به دلیل اینکه هیچ جسدی پیدا نشده و کودک تحت مسولیت وی نبوده و دو سال به همین دلیل نرگس کلباسی در زجر بود، وی می‌تواند نزدیک به ۲۰۰۰ دلار غرامت بگیرد که آن را هم به شاکیان می‌بخشد.  

هدیهٔ رهبر ایران به نرگس کلباسی 

 با پخش برنامه ماه عسل و آرزوی نرگس کلباسی برای سفر حج، رهبر ایران آیت‌الله خامنه‌ای یک سفر حج به وی هدیه دادند. هزینه وکلای وی در هند نیز از سوی ایشان تأمین شده بود.

کمک به زلزله‌زدگان کرمانشاه

 پس از وقوع زلزله کرمانشاه، کلباسی در فضای مجازی کمپینی با عنوان «جشن ۵ هزار تومانی» راه‌اندازی کرد و با کمک‌های مردمی اقدام به خانه‌سازی در مناطق زلزله‌زده کرد.گفته میشود او خانه ها را با وام بنیاد مسکن ساخته و زلزله زدگان پس از تحویل گرفتن خانه هایشان، باید دفترچه اقساط را پرداخت کنند.